De alom bekende tuning devices van Harmonix, zoals de ‘BeauTone’ TU-606Z en ‘Base-X’ RF-909X MK2, doen al bijzondere dingen in de muziekweergave. Met de ‘Million’-devices ‘BeauTone’ TU-666M en ‘RealFocus’ RF-999M gaat het nog een paar ferme stappen verder. Met deze ‘Heritage’-devices, in de vorm van de TU-210ZX-M ‘Huujin’ en TU-1000M ‘Lijin’ is de meest muzikale beleving helemaal compleet. Ze zijn behoorlijk aan de prijs, maar voor de alleseisende muziekliefhebber, die het zich veroorloven kan of wil, zorgen deze ‘Huujin’ en ‘Lijin’ keer-op-keer voor onuitwisbare muzikale belevenissen. Net als bij het echte onderhuids ervaren van alle andere Harmonix devices, is er nadien geen weg terug. De vanzelfsprekendheid hoe muziek zich tot in elke vezel aanvoelt maakt elke andere muziek-ervaring zonder Harmonix tot een ‘bijna-dood’ ervaring.
Dit maakt Harmonix al decennia-lang zo speciaal.

Met deze ‘Heritage’-devices maakt creator Kazuo Kiuchi het krachtigste statement wat er allemaal fout gaat in de muziekweergave en wat we allemaal moeten missen als er niks van zijn Harmonix wordt ingezet. In twee simpele woorden: ENORM VEEL!
Voor de echte Harmonix-kenners behoeft dit geen verdere toelichting.
Voor degene die nog niet serieus of nog nooit kennis hebben gemaakt met Harmonix de uitnodiging: probeer het gewoon eens uit, en laat je totaal verrassen. Let wel, dat je HiFi-set al in de basis de goeie dingen doet, en dat je geen dempende spullen en allerlei andere onderling contaminerende accessoires gebruikt.

Je kunt bij onze dealers of rechtstreeks bij ons advies inwinnen.

‘Heritage’ TU-210ZX-M ‘Huujin’

 

‘Heritage’ TU-1000M ‘Lijin’

 

‘Heritage’ Gift-Box

Vorige berichtHarmonix RF-999Million
there is nothing alike
Volgende berichtHear better, See better, Feel better